Ik ben Saskia.

Dol op alles dat te maken heeft met lekker eten en drinken, inrichting & styling, reizen en het organiseren van kleine en grotere feestjes. Het liefst buiten.

Na mijn studie Bedrijfskunde op Nijenrode heb ik jaren als (Event) Marketing Manager gewerkt. Organiseren zit in mijn bloed. Maar het kriebelde. Om iets voor mezelf te gaan doen, iets waar ik mijn liefde nog meer in kwijt kon.

Hi there!

Jarenlang heb ik geroepen dat ik later met mijn dochters door Europa ging toeren in een oud Volkswagenbusje van waaruit we koffie en taartjes gingen verkopen. Na een paar omzwervingen komt bij Genieten op Wielen deze droom in een iets andere vorm dan eindelijk uit. Van het bedenken van de stijl van onze Wielen, het opknappen hiervan en de organisatie van prachtige feesten voor andere levensgenieters. En als jij en je gasten genieten, geniet ik mee.

Ik houd van een uitdaging, ben creatief, dol op humor en volg mijn hart. Mijn hoofd zit altijd vol ideeën en ik kan intens genieten van mooie momenten met anderen samen. Graag strooi ik met mijn cliché zin: “De mooiste dingen zijn geen dingen”, maar zo voel ik het ook echt. Dit is ook wat je kunt terugvinden in mijn werkwijze, ik probeer overal een gedenkwaardig feestje van te maken. Ik kijk ernaar uit om dit ook voor jou te mogen doen.

Mijn favorieten

1. Hoe start jij het liefst de dag?

Wandelen met onze Golden Retriever met als toetje een cappuccino

2. Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Reizen!

3. Waar kan je absoluut niet zonder?

Chocolade

4. Wat is je favoriete drankje?

Moscow Mule

5. Als je overal mag wonen, waar zou dat zijn?

de Perhentian Islands in Maleisië of Canada

6. Wat is je favoriete quote?

“Forever is composed of nows” (Emily Dickinson)