Aanbod

Hoe fijn is het om buiten, met je allerliefsten, vrienden of collega’s bij elkaar te zijn, met een heerlijk koel drankje in je hand en te genieten. Dat waar het  om draait, het leven vieren en samen herinneringen creëren. 

Helaas ben je als organisator van zo’n feest zelf altijd ontzettend druk met alle voorbereidingen vooraf en zeker zo druk op de dag zelf. Inkoop, aankleding, verzorging van je gasten. Je wil alles perfect geregeld hebben en dat is best een hele klus. Laat staan dat je zelf nog een beetje kunt genieten van dat heerlijke drankje. En dat is nou precies waar het bij Genieten op Wielen om draait. Wij doen namelijk niets liever dan jou helpen met deze voorbereidingen zodat alles van a tot z geregeld wordt. Ons aanbod bestaat daarom uit verschillende pijlers. Onze Wielen (de mobiele bars die al een feestje op zich zijn), ons gastvrije enthousiaste personeel en zeker zo belangrijk, de styling. We toveren met onze sfeervolle aankleding iedere standaard plek om tot een stijlvolle feest locatie. Zodat jij maximaal ontzorgt wordt en zelf ook kunt genieten. Just sit back & enjoy.

Bij de huur van onze Wielen kun je kiezen uit de huur van het totaalpakket (huur van een van onze signature bars of kleine Wielen, personeel & styling) of de huur van alleen de Vintage Caravan Bar of Boutique Trailer Bar (het basic pakket). Daarnaast kun je er voor kiezen om ons de drankjes te laten verzorgen. Neem daarvoor een kijkje bij onze drankpakketten.  Wil je toch liever zelf de inkoop van je drankjes doen? Of werk je met een cateraar die dit voor je verzorgt? Geen probleem. Dat kan natuurlijk ook. Simpel gezegd; je kunt het invullen zoals jij het wil. Het is tenslotte jouw feest!

In ons assortiment zit heerlijke drankjes maar geen borrel of food aanbod. We denken echter wel graag  met je mee en dus werken wij met een aantal geweldige partners die dit voor je kunnen verzorgen. Schroom dus niet om je wensen kenbaar te maken!

Kies je voor ons totaalpakket dan heb je de keus uit de volgende mogelijkheden:

De Solist

Bij dit pakket huur je onze Vintage Caravan Bar of de Boutique Trailer Bar voor 4 uur.

Inbegrepen bij dit pakket:

 • De Vintage Caravan Bar of Boutique Trailer Bar
 • 2 Bartenders voor een van onze signature bars gedurende het hele evenement
 • De volledige op- en afbouw van het evenement (wij zorgen er vanzelfsprekend ook voor dat alle spullen ruim op tijd aanwezig zijn)
 • De volledige styling; onze crew zorgt ervoor dat alles er perfect uitziet:
  • Sfeervolle verlichting, 3 x 15 meter, kleur extra warm wit. Uitvoering desgewenst met stijlvolle witte lampionnen
  • Led Lichtletters (Bar, Love of &) in warm wit
  • Authentieke fruitkratten of een origineel eikenhouten whisky vat met bijbehorende decoratie
  • Boeket droogbloemen
  • 2 Franse bistrosetjes inclusief 2 tafeltjes met ieder 2 stoelen
  • Uniek welkomst- of drankbord
 • Koeling en eventueel ijs
 • Servetten, straws, polycarbonaat glazen en overige bar benodigdheden bij afname van een drankpakket
Prijs op aanvraag

Koffie & IJS op WiELEN

Genieten op Wielen en Koffie in de bakkerij, welbekend om hun bekroonde koffie en ambachtelijk schepijs, bundelen hun krachten en gaan samenwerken. We combineren hiervoor onze unieke Wielen met al het overheerlijks dat Koffie in de bakkerij te bieden heeft. Speciaal voor je bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag kunnen we voortaan ook heerlijke Italiaanse koffie en ambachtelijk ijs op locatie serveren. 

Bij deze pakketten huur je onze unieke Boutique Trailer Bar (voor koffie) of de sfeervolle Ice cream Bakfiets (voor ijs).  

Inbegrepen:

 • De huur van de  Boutique Trailer Bar (voor Koffie op Wielen) of Ice cream Bakfiets (voor Ijs op Wielen) voor 2 uur
 • 1 barista of ijsmeester voor een van onze signature bars gedurende het hele evenement
 • De op- en afbouw  
 • De volledige styling; onze crew zorgt ervoor dat alles er perfect uitziet en sfeervol aangekleed wordt met de mooiste decoratie materialen
 • Gepersonaliseerd handgeletterd krijtbord (als welkomstbord of menukaart)
 • Koffie & thee en ijs inclusief:
  • bij het koffie arrangement zijn 50 koppen koffie (diverse varianten) of thee in begrepen. Overige drankjes worden op basis van nacalculatie à 2,50 euro per kop berekend. We maken bij dit arrangement gebruik van disposable bekers. Tevens is het mogelijk om diverse soorten brownies bij dit pakket te bestellen.
  • bij het ijs arrangement zijn 60 ijsjes van 2 bollen in begrepen. Overige ijsjes worden op basis van nacalculatie à 2 euro per ijsje berekend. Keuze uit een oubliehoorn of bakje

Ook is het mogelijk om vanuit de Bakfiets smoothies op locatie te verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden.bek

Prijs op aanvraag

De Kleine Wielen

Bij dit pakket huur je een van onze Kleine Wielen; de Bakfiets, de Kruier of de Sparkle bar voor 4 uur.

Inbegrepen bij dit pakket:

 • Keuze uit de Kruier, de Bakfiets of de witte Sparkle Bar
 • 1 Bartender voor een van onze Kleine Wielen gedurende het evenement
 • Het vervoer van de Kleine Wielen
 • De op- en afbouw

Prijs op aanvraag

Ga je niet voor ons totaalconcept maar wil je wel de Vintage Caravan Bar of Boutique Trailer Bar inhuren voor een speciale gelegenheid? Kies dan voor ons basic pakket.

Basic Pakket

Bij dit pakket huur je een van onze signature bars (de Vintage Caravan bar of de Boutique Trailer bar) voor 4 uur.

Inbegrepen bij dit pakket:

 • huur van de Vintage Caravan Bar of de Boutique Trailer Bar
Prijs op aanvraag

Drankpakketten

Al onze drankprijzen zijn exclusief btw. Onderstaande pakketten kunnen ook gecombineerd worden. Wel werken wij met maximaal twee verschillende drankpakketten per evenement om zo jouw gasten optimaal te kunnen bedienen.

Wil je graag het ultieme feestdrankje schenken dan serveren wij graag bubbels voor je. Dit kan een champagne zijn maar natuurlijk ook een Cava of Prosecco. Voor ieder budget en voor al je wensen zijn er mogelijkheden en vinden we jouw favoriet.

Prijs: per glas in overleg

Ga je voor verwennerij voor je gasten, dan serveren wij vanuit onze Wielen diverse cocktails. Zo maken we graag een heerlijke Mojito, Strawberry Daiquiri, Pina Colada, Disaronno Sour of een stoere Disaronno Whiskey Sour voor je klaar. De keuze is aan jou. Mocht je ook graag een alcoholvrije variant aan je gasten willen aanbieden, dan kan dat natuurlijk ook.

Prijs: 5 euro per cocktail

Ben je fan van gin tonic en wil je je gasten hier ook van laten genieten? Wij serveren verschillende varianten gin tonic van de merken BLOOM en Opihr. Van BLOOM serveren wij hun Signature Tonic (Bloom Gin Tonic) en de Rose Lemonade (gin gemixt met Rose Lemonade). Van Opihr hun gin tonic met de smaken citrus & peper, de gin tonic met lichte gember smaak en hun gin tonic met sinaasappel smaak. We serveren ook een BLOOM 0.0% variant in de smaak Sparkling Raspberry.

Prijs: 5 euro per glas

Wil je indruk maken op je gasten op een zwoele zomeravond? Serveer hen dan Frosé, een frozen rosé. Wij regelen jouw favoriete rosé en zorgen ervoor dat zij ijs- en ijskoud is. Because it’s no party without rosé. Verkrijgbaar in meerder prijsklassen en koelapparatuur (slush tap) inclusief.

Prijs: per glas in overleg

Vanuit onze mobiele bars serveren wij overheerlijke italiaanse koffie, cappuccino, espresso, diverse smaken thee, verse munt- en verse gemberthee. Wij serveren diverse soorten dierlijke- en plantaardige melk (koemelk, havermelk en sojamelk inbegrepen). Heb je voorkeur voor een andere smaak? Laat het gerust weten. Bij het serveren van koffie en theepakket werken wij met disposables.

Prijs: 2 euro per kop voor heerlijke barista koffie. Thee 1,50 euro per kop.

Wij serveren onze lemonades vanuit glazen drank dispensers (8 liter). Wij werken met de smaken van Cordial te weten: Elderflower, Elderflower & Rose, Ginger en Lime.

Prijs: 30 euro per 8 liter dispenser (ongeveer 32 glazen)

 • Wil je dat we graag langer dan 4 uur drankjes schenken? Natuurlijk staan we graag voor je klaar. Een extra uur kost bij ons 60 euro per uur (inclusief 2 bartenders, exclusief de meerprijs van de drankjes). Het aantal uren bepalen we graag voor aanvang van het feest.
 • Wil je extra bartenders? Ook dat kan, de kosten hiervan zijn 30 euro per uur per bartender.
 • Kies je er liever voor om zelf je drankinkoop te regelen, dan kan dat ook. Wij berekenen dan wel een meerprijs voor het gebruik van onze glazen en overige barmaterialen.