Aanbod

Hoe fijn is het om met je allerliefsten, vrienden of collega’s bij elkaar te zijn onder het genot van een heerlijk drankje. Samen genieten en mooie herinneringen maken. Dat waar het om draait!

Met onze ” Wielen”  (de mobiele bars die al een feestje op zich zijn), ons enthousiaste personeel en onze aankleding toveren we iedere standaard plek om tot een stijlvolle feest locatie. Zodat jij maximaal ontzorgt wordt en zelf ook kunt genieten. Just sit back & enjoy.

Bij de huur van onze Wielen kun je kiezen uit de huur van onze barren inclusief personeel & drankpakket of alleen de huur van onze Wielen (het basic pakket).  Je kunt het dus invullen zoals jij het zelf wilt. 

In ons assortiment zit heerlijke drankjes maar geen borrel of food aanbod. We denken echter wel graag  met je mee en dus werken wij met een aantal geweldige partners die dit voor je kunnen verzorgen. Schroom dus niet om je wensen kenbaar te maken!

Je hebt de keuze uit de volgende mogelijkheden:

TOTAAL PAKKET

Bij dit pakket huur je onze Vintage Caravan Bar of de Boutique Trailer Bar voor 4 uur. Het is ook mogelijk om een van onze kleine wielen (de Cocktail Bakfiets, de witte Sparkle Bar of de Gin Tonic Kruier) te huren.

Inbegrepen bij dit pakket:

 • De Vintage Caravan Bar , de Boutique Trailer Bar of een van onze kleine barren.
 • Personeel gedurende het hele evenement
 • De op- en afbouw
 • De volledige styling; onze crew zorgt ervoor dat alles er perfect uitziet:
  • Led Lichtletters (Bar, Love of &) in warm wit
  • Authentiek eikenhouten whisky vat met bijbehorende decoratie
  • Boeket droogbloemen
  • 3 Franse bistrosetjes inclusief 2 tafeltjes met ieder 2 stoelen
  • 2 luxe vazen met pluimen
  • Uniek welkomst- of drankbord
  • desgewenst onze champagneladder
 • Koeling en eventueel ijs
 • Servetten, straws, luxe glazen en overige bar benodigdheden bij afname van een drankpakket
Prijs op aanvraag

Koffie & IJs op Wielen

Speciaal voor je bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag kunnen we heerlijke Italiaanse koffie en ambachtelijk ijs op locatie serveren. 

Bij deze pakketten huur je onze unieke Boutique Trailer Bar (voor koffie) of de sfeervolle Ice cream Bakfiets (voor ijs).  

Inbegrepen:

 • De huur van de  Boutique Trailer Bar (voor Koffie op Wielen) of Ice cream Bakfiets (voor Ijs op Wielen) voor 2 uur
 • 1 barista of ijsmeester voor een van onze signature bars gedurende het hele evenement
 • De op- en afbouw  
 • De volledige styling; onze crew zorgt ervoor dat alles er perfect uitziet en sfeervol aangekleed wordt met de mooiste decoratie materialen
 • Gepersonaliseerd handgeletterd krijtbord (als welkomstbord of menukaart)
 • Koffie & thee en ijs inclusief:
  • bij het koffie arrangement zijn 50 koppen koffie (diverse varianten) of thee in begrepen. Overige drankjes worden op basis van nacalculatie à 2,25 euro per kop berekend. Tevens is het mogelijk om brownies of gebak te bestellen.
  • bij het ijs arrangement zijn 60 ijsjes van 2 bollen in begrepen. Overige ijsjes worden op basis van nacalculatie à 2 euro per ijsje berekend. Keuze uit een oubliehoorn of bakje

Ook is het mogelijk om vanuit de Bakfiets smoothies op locatie te verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden.

Prijs op aanvraag

Ga je niet voor ons totaalpakket maar wil je wel een van onze toffe barren inhuren voor een speciale gelegenheid? Kies dan voor ons basic pakket.

Basic Pakket

Bij dit pakket huur je een van onze signature bars (de Vintage Caravan bar , de Boutique Trailer bar) of een van onze kleine wielen voor 4 uur.

Inbegrepen bij dit pakket:

 • huur van de Vintage Caravan Bar, de Boutique Trailer Bar of een van onze kleine wielen (Cocktail Bakfiets, witte Sparkle bar of Gin Tonic Kruier)
 • stijlvolle aankleding in de bar
Prijs op aanvraag

Drankpakketten

Al onze drankprijzen zijn exclusief btw. Onderstaande pakketten kunnen ook gecombineerd worden. Wel werken wij met maximaal twee verschillende drankpakketten per evenement om zo jouw gasten optimaal te kunnen bedienen.

Wil je graag het ultieme feestdrankje schenken dan serveren wij graag bubbels voor je. Dit kan een champagne zijn maar natuurlijk ook een Cava of Prosecco. Voor ieder budget en voor al je wensen zijn er mogelijkheden en vinden we jouw favoriet.

Prijs: per glas in overleg

Ga je voor verwennerij voor je gasten, dan serveren wij vanuit onze Wielen diverse cocktails. Zo maken we bijvoorbeeld een heerlijke Mojito, Limoncello Fizz, Espresso Martini, Pina Colada, Aperol Spritz of Disaronno Sour voor je klaar. Natuurlijk is er nog veel meer keuze, we bereiden graag jouw favoriete cocktail.

Al onze cocktails worden door onze kundige cocktail shakers ambachtelijk bereid. Wij maken dan ook geen gebruik van ready to drink cocktails of vooraf gemixte cocktails. Vanzelfsprekend bieden we ook alcoholvrije varianten aan.

Prijs: 5,75 euro per cocktail excl.btw

Ben je fan van gin tonic en wil je je gasten hier ook van laten genieten? Wij serveren verschillende varianten gin tonic van diverse merken. Ook serveren we alcoholvrije gin tonics.

Prijs: 5,75 euro per glas excl.btw

Wil je indruk maken op je gasten op een zwoele zomeravond? Serveer hen dan Frosé, een frozen rosé. Wij regelen jouw favoriete rosé en zorgen ervoor dat zij ijs- en ijskoud is. Because it’s no party without rosé. Verkrijgbaar in meerder prijsklassen en koelapparatuur (slush tap) inclusief.

Prijs: per glas in overleg

Vanuit onze mobiele bars serveren wij overheerlijke italiaanse koffie, cappuccino, espresso, diverse smaken thee, verse munt- en verse gemberthee. Wij serveren diverse soorten dierlijke- en plantaardige melk (koemelk, havermelk en sojamelk inbegrepen). Heb je voorkeur voor een andere smaak? Laat het gerust weten. Bij het serveren van koffie en theepakket werken wij met disposables.

Prijs: 2,25 euro per kop excl.9% btw

Wij serveren onze lemonades vanuit glazen drank dispensers (8 liter). Wij werken met de smaken van Cordial te weten: Elderflower, Elderflower & Rose, Ginger en Lime.

Prijs: 30 euro per 8 liter dispenser (ongeveer 32 glazen) excl. 9% btw

 • Wil je dat we graag langer dan 4 uur drankjes schenken? Natuurlijk staan we graag voor je klaar. Een extra uur kost bij ons 60 euro per uur (inclusief 2 bartenders, exclusief de meerprijs van de drankjes). Het aantal uren bepalen we graag voor aanvang van het feest.
 • Wil je extra bartenders? Ook dat kan, de kosten hiervan zijn 30 euro per uur per bartender.
 • Kies je er liever voor om zelf je drankinkoop te regelen, dan kan dat ook. Wij berekenen dan wel een meerprijs voor het gebruik van onze glazen en overige barmaterialen.