Vintage Caravan Bar

Onze Vintage Caravan Bar. Daar waar ons avontuur mee begon. Deze Lady in white is alles dat een bijzonder feestje nodig heeft. Lief, elegant en een vleugje Boho chique. Haar aanwezigheid zorgt voor een gezellige sfeer en nodigt uit om te genieten. Volledig uitgerust en ingericht om aan al je bar wensen te voldoen. Zowel koude en warme dranken kunnen vanuit de Vintage Caravan Bar geserveerd worden. Zij heeft een unieke inrichting met sfeervolle verlichting en kan zelfs uitgebreid worden met een zelf te ontwerpen header boven op het dak om je feest een persoonlijk tintje te geven.

Boutique Trailer Bar

Waar onze Vintage Caravan Bar vooral straalt door haar lieve uiterlijk, valt onze Boutique Trailer Bar op door zijn stoere en authentieke look. De Boutique Trailer Bar is uitgevoerd in een roomwitte kleur met stoere hout elementen en volledig uitgerust om aan al je wensen te voldoen. De trailer bar is een echte sfeermaker op je feestlocatie. Met als kers op de taart een kroonluchter dus shinen doet hij sowieso.

Kleine Wielen

Naast onze signature bars, hebben we ook een aantal geweldige Kleine Wielen. Zo hebben we de Kruier (gin tonic bar), de Bakfiets (de cocktail bar) en de Sparkle Bar (de champagne bar). Al onze Kleine Wielen vormen een perfecte aanvulling op onze Vintage Caravan Bar of Boutique Trailer Bar. De Kleine Wielen zijn zowel alleen als in combinatie met de huur van een van onze signature bars te boeken.

Waar kunnen de wielen staan?

Er zijn niet veel plaatsen waar onze Wielen niet kunnen staan, groot of klein. Of het nou in een tuin of in de natuur is, op een parkeerplaats of bedrijfslocatie. Zolang de locatie goed toegankelijk is en voldoet aan de vereiste afmetingen, zorgen wij dat het goed komt.