Bruiloft

De Vintage Caravan Bar maar ook onze Boutique Trailer Bar zijn bij uitstek geschikt om op je bruiloft te stralen. Ze zijn beiden fotogeniek en kunnen voor vele momenten gebruikt worden. Prachtig alleen al als decor voor deze bijzondere dag.

Juist op deze dag is het voor jullie belangrijk dat alles tot in perfectie geregeld wordt en ons team doet niets liever om dat voor jullie mogelijk te maken. Ook de styling in en rondom onze bars wordt helemaal afgestemd op jullie speciale dag.

Bij een bruiloftsfeest zit bovendien de Champagne ladder standaard inbegrepen, net zoals een prachtig bloemenboeket. Gebruik onze Wielen om champagne uit te serveren, om je receptie naar een hoger niveau te tillen of om ’s avonds op je feest heerlijke cocktails of gin-tonics te schenken. Natuurlijk zijn zij ook super geschikt voor je pre-wedding diner of je bachelor feest.

Voor iedere wens en budget zijn er mogelijkheden dus check zeker ook ons aanbod. Bovendien vormen onze Wielen een perfect duo en zijn zij geweldig uit te breiden met een van onze Kleine Wielen.